Για τους «συσχετισμούς» στη Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της trikkipress για τους "συσχετισμούς¨ στην Νομαρχιακή Επιτροπή από τον τοπικό Σύριζα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντη Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της trikkipress για τους "συσχετισμούς¨ στην Νομαρχιακή Επιτροπή από τον τοπικό Σύριζα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντη Rating: 0

Για τους «συσχετισμούς» στη Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

syriza
Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της trikkipress για τους “συσχετισμούς¨ στην Νομαρχιακή Επιτροπή από τον τοπικό Σύριζα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση :

Σε συνέχεια δημοσιεύματος, επικαλούμενου πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη συσχετισμών ανάμεσα σε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών, εκ μέρους όλων των μελών και φίλων που στηρίζουν την προσπάθεια της Αριστεράς θα ήταν χρήσιμο να αναφερθούν τα εξής :

η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους με διαδρομή και αγώνες δεκαετιών. Η Επιτροπή αυτή δεν αποτελεί κάποιο «κονκλάβιο» που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, ούτε λειτουργεί στη λογική της «φράξιας». Όλοι οι σύντροφοι και φίλοι που συμμετέχουν έχουν πρόσωπο, βγαίνουν στην κοινωνία και φέρουν την προσωπική τους ιστορία. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής δεν κατευθύνονται από κανέναν.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα είναι άνθρωποι καθαροί που ποτέ δεν αναμείχθηκαν σε μηχανορραφίες, ούτε χρειάζονται ελεγχόμενους σκιώδεις αντιπροσώπους σε κανένα κομματικό όργανο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την προώθηση του κυβερνητικού έργου και για την ανακούφιση των κοινωνικών αναγκών. Οι όποιοι υποτιθέμενοι συσχετισμοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άριστο και οι σχέσεις όλων συντροφικότατες.

Δεν αποδεχόμαστε ούτε την πολιτική, ούτε την δημοσιογραφία της ανθρωποφαγίας. Συνεχίζουμε ενωμένοι.
Από το Γραφείο Τύπου
Τρίκαλα, 20.03.2015

Αφήστε το σχόλιο σας