Για το Μπάμπη Παπαδημητρίου, «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό» Reviewed by Momizat on . «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική» υποστήριξε σε Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημη «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική» υποστήριξε σε Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημη Rating: 0

Για το Μπάμπη Παπαδημητρίου, «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό»

Για το Μπάμπη Παπαδημητρίου, «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό»

«Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική» υποστήριξε σε Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, την ίδια ώρα που η ιδιωτικοποίηση ποσοστού του ελληνικού Δημοσίου στις εταιρείες ύδρευσης παραμένει ανοιχτό ζήτημα και στα σχέδια ΤΑΙΠΕΔ – κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων στη Βουλή την Τετάρτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή