Για το Τόκιο αναχώρησε ο τρικαλινός κολυμβητής Οδυσσέας Μελαδίνης Reviewed by Momizat on . Μεταξύ των 83 Αθλητών και Αθλητριών της αποστολής, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, στην Ολυμπιάδα, που διεξάγεται στο Τόκυο της Ιαπωνίας, από 23/7- 8/ 2021, βρίσκε Μεταξύ των 83 Αθλητών και Αθλητριών της αποστολής, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, στην Ολυμπιάδα, που διεξάγεται στο Τόκυο της Ιαπωνίας, από 23/7- 8/ 2021, βρίσκε Rating: 0

Για το Τόκιο αναχώρησε ο τρικαλινός κολυμβητής Οδυσσέας Μελαδίνης

Για το Τόκιο αναχώρησε ο τρικαλινός κολυμβητής Οδυσσέας Μελαδίνης

Μεταξύ των 83 Αθλητών και Αθλητριών της αποστολής, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, στην Ολυμπιάδα, που διεξάγεται στο Τόκυο της Ιαπωνίας, από 23/7- 8/ 2021, βρίσκεται και ο τρικαλινής καταγωγής κολυμβητής Οδυσσέας Μελαδίνης.

Ο Οδυσσέας είναι για δεύτερη φορά παρών στη κορυφαία διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα θα πάρει μέρος στην ομαδική σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο ανδρών.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016 συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα, στα 4Χ100 ελεύθερο και στα 50μ. ελεύθερο, όπου κατέλαβε την 10η και την 33η θέση αντίστοιχα.

«Η δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς αγώνες, αποτελεί για μένα μια μικρή επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μου, αλλά και μια απόδειξη στον εαυτό μου ότι «μπορώ». Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως άλλωστε προσπαθώ πάντα και θεωρώ πως είναι στις δυνατότητες της ομάδας η πρόκριση στον τελικό» δήλωσε ο κολυμβητής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή