Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΤΕΦΑΑ ΠΘ πόλος έλξης 42 φοιτητών από 17 χώρες του κόσμου Reviewed by Momizat on . To “Εντατικό Πρόγραμμα Μαθημάτων» στην Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού, που διοργανώνει το «European master in sport and exercise psychology» του ΤΕΦΑΑ To “Εντατικό Πρόγραμμα Μαθημάτων» στην Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού, που διοργανώνει το «European master in sport and exercise psychology» του ΤΕΦΑΑ Rating: 0

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΤΕΦΑΑ ΠΘ πόλος έλξης 42 φοιτητών από 17 χώρες του κόσμου

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΤΕΦΑΑ ΠΘ πόλος έλξης 42 φοιτητών από 17 χώρες του κόσμου

To “Εντατικό Πρόγραμμα Μαθημάτων» στην Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού, που διοργανώνει το «European master in sport and exercise psychology» του ΤΕΦΑΑ ΠΘ ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων ετών, επαναλαμβάνεται και φέτος.

«Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ γίνεται συχνά πόλος έλξης διεθνών φοιτητών» αναφέρει ο διευθυντής του προγράμματος και νέος Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ ΠΘ Παπαϊωάννου Αθανάσιος. «Στο διετές μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα «European Master in Sport & Exercise Psychology» έχουν φοιτήσει από το 2010 έως σήμερα πάνω από 50 διεθνείς φοιτητές που προέρχονται από 30 χώρες του κόσμου όπως και από την Ελλάδα φυσικά. Όλοι φεύγουν πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις»

Θα συμμετάσχουν φέτος στο πρόγραμμα φοιτητές από: Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιράν, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Χιλή και θα διδάξουν 10 Καθηγητές Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων που ηγούνται στον χώρο της Αθλητικής Ψυχολογίας καθώς και πέντε καθηγητές της ΣΕΦΑΑ Π.Θ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή