"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Για 2η φορά μέσα σ’ ένα μήνα κοσμοσυρροή για το αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεκάδες ήταν πάλι οι Τρικαλινοί που έσπευσαν να πάνε στη βραδιά-αφιέρωμα στον αξέχαστο κορυφαίο Τρικαλινό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, το βράδυ της Παρασκευής στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» της πόλης μας.

Η πρώτη βραδιά είχε γίνει την Πρωταπριλιά στον ίδιο χώρο, και τότε δεκάδες ήταν οι συμπολίτες που δεν μπόρεσαν λόγω χωρητικότητας να απολαύσουν αυτό το όντως πολύ ωραίο και άρτιο από κάθε άποψη αφιέρωμα σ’ έναν από τους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού.

mitropanos

Έτσι αποφασίστηκε επανάληψη της βραδιάς και πάλι οι Τρικαλινοί ήταν εκεί, δείχνοντας την αγάπη τους και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και για το μουσικό σχήμα που ερμήνευσε ξεχωριστά και «πιστά» τα τραγούδια του Μητροπάνου, σ’ ένα  πρόγραμμα 4 ωρών!

mitropanos  padios

Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Γιώργος Μπαμπαλιάρης και Δημήτρης Παδιός ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Βασίλης Μητσιάκης και Ευθύμης Γρηγορίου (μπουζούκι),Σπύρος Καβαλλιεράτος (κιθάρα και φωνή),Γιάννης Μπέης (μπάσο) και Γιάννης Τζανόπουλος(τύμπανα).

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η «εμφάνιση» του Δημήτρη Μητροπάνου στο video-wall που μίλησε και τραγούδησε, κάτι που  φυσικά συγκίνησε όλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης