Για 66 € κόβουν τη σύνταξη 360 € στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης! Reviewed by Momizat on . Τον Διοικητή του ΟΓΑ, Ξεν. Βεργίνη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μαν. Γλέζος, με αφορμή τις διαμαρτυρίες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, Τον Διοικητή του ΟΓΑ, Ξεν. Βεργίνη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μαν. Γλέζος, με αφορμή τις διαμαρτυρίες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, Rating: 0

Για 66 € κόβουν τη σύνταξη 360 € στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης!

Για 66 € κόβουν τη σύνταξη 360 € στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης!

Τον Διοικητή του ΟΓΑ, Ξεν. Βεργίνη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μαν. Γλέζος, με αφορμή τις διαμαρτυρίες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, στους οποίους με απόφαση του Οργανισμού διακόπηκε η χορήγηση σύνταξης.

Αιτία, η καταβολή της τιμητικής σύνταξης (ύψους 66 ευρώ) που λαμβάνουν για την συμμετοχή τους στην Εθνική Αντίσταση.

Ο Διοικητής του Οργανισμού παρέλαβε τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ο κ. Μ. Γλέζος και δέχθηκε ότι αυτό συμβαίνει μετά από νόμο που έχει περάσει από τη Βουλή και ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση.

«Είναι παράλογο κατ’ αρχήν να κόβονται συντάξεις, εφόσον καταβλήθηκαν ένσημα. Είναι επίσης εξωφρενικό να θεωρείται σύνταξη το γλίσχρο επίδομα της Εθνικής Αντίστασης και να κόβεται η κύρια σύνταξη των 360 ευρώ» τόνισε στον Διοικητή, ο κ. Γλέζος.

Από τη πλευρά του, ο Διοικητής του ΟΓΑ επικαλέστηκε τον νόμο, ο οποίος τον υποχρεώνει να κόβει τις συντάξεις.

Ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σκοπεύει να φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση, για να αρθεί η αδικία που συντελείται προς τους αγωνιστές του έπους της Αντίστασης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή