Γιορτάζει το Ζάρκο τον Δεκαπενταύγουστο! Reviewed by Momizat on .   Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει στις 14 και 15 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλούσιες εορταστικές και εκκλησι   Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει στις 14 και 15 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλούσιες εορταστικές και εκκλησι Rating: 0

Γιορτάζει το Ζάρκο τον Δεκαπενταύγουστο!

Γιορτάζει το Ζάρκο τον Δεκαπενταύγουστο!

 

Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει στις 14 και 15 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλούσιες εορταστικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό, που βρίσκεται στην πλατεία του Ζάρκου, στις 8 το βράδυ θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός και Αρτοκλασία, προς τιμήν του εορτασμού της Παναγίας, με ιερείς όλων των γειτονικών ενοριών.

Στις 9 Θα ακολουθήσει η περιφορά του ανθοστολισμένου “Επιταφίου της Παναγίας”, στα σοκάκια του χωριού, με την συνοδεία εκατοντάδων πιστών.

Τέλος με το πέρας της λειτουργίας, στην πλατεία για ακόμη μια χρονιά θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα υπό την χορηγία και διοργάνωση του προέδρου της ΤΚ Ζάρκου κ. Βούλγαρη Ιωάννη και του Δήμου Φαρκαδονας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή