Γιορτάστηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων Reviewed by Momizat on . Με μια σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε στα Τρίκαλα η η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. [gallery Με μια σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε στα Τρίκαλα η η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. [gallery Rating: 0

Γιορτάστηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Γιορτάστηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Με μια σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε στα Τρίκαλα η η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 10.30 το πρωί, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, έγινε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στη συνοικία Βαρούσι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Ταξίαρχο ε.α κ. Ιωάννη Ξηρό.

Ακολούθως έγινε επιμνημόσυνη δέηση που αναπέμφθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με  κατάθεση στεφάνων μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων στο στρατόπεδο «Χρ. Καβράκου» από τις αρχές του τόπου.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)
* Οι φωτό ανοίγουν σε νέο παράθυρο

Αφήστε το σχόλιο σας