Γιορτή βιβλίου διοργανώνει το ΚΚΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Διήμερη γιορτή  Βιβλίου διοργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ  , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών είναι απαραίτητο για την προσωπική μόρφωση  Διήμερη γιορτή  Βιβλίου διοργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ  , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών είναι απαραίτητο για την προσωπική μόρφωση  Rating: 0

Γιορτή βιβλίου διοργανώνει το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Γιορτή βιβλίου διοργανώνει το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Διήμερη γιορτή  Βιβλίου διοργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ  , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών είναι απαραίτητο για την προσωπική μόρφωση  και καλλιέργεια  , αλλά και για χαλάρωση, ενώ αποτελεί επίσης και το καλύτερο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα.

Η γιορτή βιβλίου θα περιλαμβάνει  έκθεση δεκάδων τίτλων λογοτεχνικού , ιστορικού, πολιτικού περιεχομένου και  θα λειτουργήσει την  Πέμπτη 28 Δεκέμβρη και την Παρασκευή 29 Δεκέμβρη, από 5.00μμ – 9.00μμ στο γνώριμο χώρο της “Σουίτα” art café ( Στρατηγού Σαράφη 18) .

 Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Πάσα Αγγελίνα, άξιο τέκνο ενός καταξιωμένου λαού», από το χωράφι, στα όργανα της σοβιετικής εξουσίας. Το βιβλίο αναφέρεται στην  Πάσα Αγγελίνα, μια εργάτρια γης που οι συνθήκες στην ΕΣΣΔ, οι συνθήκες του Σοσιαλισμού, της έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει βουλευτής του Ανώτατου Σοβιέτ. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί   την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη , στις 6:30μμ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή