Γιορτή για την τρίτη ηλικία Reviewed by Momizat on .   Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Δήμος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, το τμήμα Παιδικής Μέριμνας   Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Δήμος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, το τμήμα Παιδικής Μέριμνας Rating: 0

Γιορτή για την τρίτη ηλικία

Γιορτή για την τρίτη ηλικία

 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Δήμος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, το τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας διοργανώνει μια γιορτή για την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ετεροχρονισμένα, προκειμένου όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου να μπορέσουν να λάβουν μέρος. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι η αίθουσα εκδηλώσεων του Ε’ΚΑΠΗ (στη ΔΕΗ), στις 5 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες και χαιρετισμούς για την ημέρα, χορευτικά, σκετς κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν γλυκίσματα –αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τα μέλη των ΚΑΠΗ, τους φίλους των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, τους τρικαλινούς/ες και τις αρχές του τόπου, να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή