Γιορτή κάστανου – πού αλλού; – στην Καστανιά Reviewed by Momizat on . Στις 27 Οκτωβρίου 2013 στην τοποθεσία «Γκούρα» της Καστανιάς θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προιόντων», μία εκδήλωση-θεσμός για Στις 27 Οκτωβρίου 2013 στην τοποθεσία «Γκούρα» της Καστανιάς θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προιόντων», μία εκδήλωση-θεσμός για Rating: 0

Γιορτή κάστανου – πού αλλού; – στην Καστανιά

Γιορτή κάστανου – πού αλλού; – στην Καστανιά

Στις 27 Οκτωβρίου 2013 στην τοποθεσία «Γκούρα» της Καστανιάς θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προιόντων», μία εκδήλωση-θεσμός για την περιοχή μας, με τη μέριμνα του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν «αχνιστό» τραχανά, μήλα, γλυκά του κουταλιού, καθώς και πίτες, τις οποίες θα ετοιμάσουν με ιδιαίτερη φροντίδα οι γυναίκες του χωριού.

Τσάι και κρασί θα συνοδεύουν τα βραστά και ψητά κάστανα που θα υπάρχουν άφθονα, ενώ το χορευτικό του συλλόγου αλλά και αρκετά χορευτικά της περιοχής του Δήμου Καλαμπάκας θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013, με δελτίο τύπου που θα εκδόσει ο Σύλλογος και θα κοινοποιηθεί σε ραδιόφωνα και εφημερίδες της Καλαμπάκας και των Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή