Γιορτή πίτας και φέτος στη Διάβα Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός  Σύλλογος διοργάνωσε την Κυριακή στην πλατεία του χωριού  την παραδοσιακή γιορτή πίτας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Σε πείσμα Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός  Σύλλογος διοργάνωσε την Κυριακή στην πλατεία του χωριού  την παραδοσιακή γιορτή πίτας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Σε πείσμα Rating: 0

Γιορτή πίτας και φέτος στη Διάβα

Γιορτή πίτας και φέτος στη Διάβα

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός  Σύλλογος διοργάνωσε την Κυριακή στην πλατεία του χωριού  την παραδοσιακή γιορτή πίτας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Σε πείσμα των δύσκολων τα παιδιά του συλλόγου προσπαθούν  να κρατήσουν σφιχτά τους δεσμούς αγάπης, αλληλεγγύης και συνεργασίας, να διατηρήσουν τη παράδοση χωρίς άλλες δυνάμεις στήριξης παρά μόνο τη δύναμη που παίρνουν από τους δικούς τους  ανθρώπους , τους συγχωριανούς τους και τους φίλους του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς και τραγούδια για όλους τους παρευρισκόμενους , οι οποίοι πλημύρισαν την πλατεία , και στην συνέχει εν σειρά μοιράστηκαν οι παραδοσιακές πίτες που είχαν φτιάξει οι γυναίκες του χωριού.

Πρώτος τον χορό έσυρε ο ιερέας του χωριού και κατόπιν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας που κατάγεται από την Διάβα.

diava1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή