Γιορτή Πρωτοχρονιάτικη στο νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Με χαμόγελα, τρυφερότητα και ανθρώπινες στιγμές έκλεισε η χρονιά για τους εργαζόμενουςτου Γ.Ν.Τρικάλων. Στο χώρο του εντευκτηρίου του ιδρύματος όλοι μαζί αποχαι Με χαμόγελα, τρυφερότητα και ανθρώπινες στιγμές έκλεισε η χρονιά για τους εργαζόμενουςτου Γ.Ν.Τρικάλων. Στο χώρο του εντευκτηρίου του ιδρύματος όλοι μαζί αποχαι Rating: 0

Γιορτή Πρωτοχρονιάτικη στο νοσοκομείο

Γιορτή Πρωτοχρονιάτικη στο νοσοκομείο

Με χαμόγελα, τρυφερότητα και ανθρώπινες στιγμές έκλεισε η χρονιά για τους εργαζόμενουςτου Γ.Ν.Τρικάλων. Στο χώρο του εντευκτηρίου του ιδρύματος όλοι μαζί αποχαιρέτησαν το2017 και έδωσαν ραντεβού για…του χρόνου.
Μέσα σε έναν χώρο που καθημερινά όλοι δίνουν μάχη με τον πόνο και τον θάνατο, σήμεραγιόρτασαν τη ζωή και τη δύναμη που πηγάζει από αυτή.
Μεταξύ ευχών, πειραγμάτων και φαγητού το λόγο πήρε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο κ.Δ.Παρθένης, ο οποίος τόνισε ότι πρωτίστως το προσωπικό είναι αυτό που δίνει ζωή καιπνοή και φτάνει ψηλά σε όλα τα επίπεδα το Ίδρυμα. Επίσης εξέφρασε τη βούλησή του για
καλύτερη Δημόσια Υγεία, περαιτέρω αναβάθμιση του Γ.Ν.Τρικάλων και τον πλήρη εξευρωπαϊσμό του σε όλες τις κατευθύνσεις. Για το λόγο αυτό ζήτησε αρωγούς όλους τους εργαζομένους, στους οποίους επεφύλαξε στο τέλος σαν έκπληξη μια υπόσχεση για κάποιο συμβολικό δώρο.
Κοινή πεποίθηση όλων φεύγοντας ήταν ότι τα καλύτερα έρχονται για το Γ.Ν.Τρικάλων το
2018.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή