Γιορτή της μουσικής από το Δημοτικό Ωδείο Reviewed by Momizat on . Διήμερη γιορτή για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής αλλά και τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016. Με μουσικές από διάφ Διήμερη γιορτή για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής αλλά και τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016. Με μουσικές από διάφ Rating: 0

Γιορτή της μουσικής από το Δημοτικό Ωδείο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διήμερη γιορτή για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής αλλά και τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016.

Με μουσικές από διάφορα σχήματα, σπουδαστές του Ωδείου αλλά και μέλη της Δημοτικής Χορωδίας, οι Τρικαλινοί απόλαυσαν σήμερα μία ξεχωριστή εκδήλωση, μετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Ανάλογη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί αύριο βράδυ, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, με τη μαθητική συναυλία των σπουδαστών όλων των Σχολών ενόργανης μουσικής. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και την απονομή επαίνων, σε σπουδαστές του Ωδείου που απέσπασαν βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου, κιθάρας και τραγουδιού.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή