"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Γιόρτασε το ΤΕΦΑΑ τα 20 χρόνια λειτουργίας του

lafarm

Σχετικά άρθρα

TEFAA

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Φυσικής Αγωγής στα Τρίκαλα . Ασφυκτικά γεμάτο από Τρικαλινούς , την Πανεπιστημιακή Κοινότητα , εκπροσώπους των τοπικών αρχών , φορέων, συλλόγων και οργανώσεων .
PANOYSIS

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του αναπληρωτή υπουργού δημόσιας τάξης Γιάννη Πανούση ο οποίος ανέλυσε το θέμα: «Παιδεία-Πολιτισμός-Αθλητισμός». Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Παν/μίου Θεσσαλίας καθηγητού κ. Γεωργίου Πετράκου ,ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι φοιτητές του χθές και του σήμερα ο Παναγιώτης Τσιμέας και ο Chris Praetzel.Η παρουσίαση της Σχολής έγινε από τον Κοσμήτορα κ. Γιάννη Κουτεντάκη και ακολούθησε ομιλία του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Manchester και επίτιμου Διδάκτορος του Παν/μίου Θεσσαλίας κ. Γεωργίου Κήτα με θέμα: «Η φυσική δραστηριότητα ως παράγων πρόληψης και θεραπείας χρονίων παθήσεων».
TEFAA
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ.. Αλέξιο( την πλακέτα παρέλαβε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Τύμπας), ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός(την πλακέτα παρέλαβε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Τσίγκας),οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Κων/νος Παπαστεργίου, Μιχάλης Ταμήλος ,Χρήστος Λάππας και οι κύριοι Κ. Μπαγιάτης, Σ. Κέλλης, Δ. Σούλας,Γ. Ανδρέου, Γ.Δήμας, Κ.Θάνος ,Κ. Καραδήμου, Γ.Κόκκινος, Α. Μπλαντή, Κ. Πολυμενοπούλου, Κ.Σγάρας ,Κ.Τελμετίδη,Β.Φιλίππου και Γ.Κουτσιανίτη ως οι πρώτοι καθηγητές και προσωπικό του τμήματος.

Η εκδήλωση έκλεισε σε κλίμα ενθουσιασμού με το καλλιτεχνικό δρώμενο «Ψυχή τε και σώματι»από ομάδα τριτοετών φοιτητών.
TEFAA

TEFAA

TEFAA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης