“Γιώργος Βαλιάς και οι Ιδανικοί” live στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . Παρασκευή 7 Mαρτίου, ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί ζωντανά στη μουσική σκηνή " ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ " (Στουρνάρα 1 ) στα Τρίκαλα!!! Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει Παρασκευή 7 Mαρτίου, ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί ζωντανά στη μουσική σκηνή " ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ " (Στουρνάρα 1 ) στα Τρίκαλα!!! Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει Rating: 0

“Γιώργος Βαλιάς και οι Ιδανικοί” live στην “Κεντρική Πλατεία”

balΠαρασκευή 7 Mαρτίου, ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί ζωντανά στη μουσική σκηνή ” ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ” (Στουρνάρα 1 ) στα Τρίκαλα!!!

Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει τραγούδια από το album τους με τίτλο ΄΄στο αερόστατο΄΄ καθώς και ανέκδοτα τραγούδια που έχουν στα σκαριά τους, για την νέα τους δουλειά. Επίσης διασκευάζουν τραγούδια σε ποίηση Κώστα Καρυωτάκη, Κατερίνας Γώγου , Νικόλα Άσιμο, συγκροτημάτων όπως οι Τρύπες , Διάφανα Κρίνα και ο Παύλος Σιδηρόπουλος. Το μουσικό τους ταξίδι στο χρόνο που έχει ως αφετηρία τον ΄΄Ηλεκτρικό Θησέα΄΄ του Γιάννη Μαρκόπουλου καταλήγει στο σήμερα με τον ΄΄Φορτίνο Σαμάνο΄΄ του ΄΄θαναση Παπακωνσταντινου΄΄, την ΄΄Τίγρη΄΄ των ΄΄Χαινηδων΄΄ και τον ΄΄Θίασο΄΄ του ΄΄Σωκρατη Μάλαμα΄΄.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής :
Γιώργος Βαλιάκας  φωνή, ηλεκτρική κιθάρα,
Δημήτρης Ζαχείλας  μπάσο ,
Στέλιος Παπαδόντας – κιθάρα
Στέλιος Βαλδούμας – πλήκτρα, ακορντεόν
Κώστας Ζωιτός -τρομπέτα,
Νάνσυ Σιώμουτσέλο,
Κώστας Γκουντής – ντραμς ,

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 7 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. H μουσική τους «συντροφιά» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους μέχρι και σήμερα πραγματοποιούν ανελλιπώς εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το νέο τους album με τίτλο «Στο Αερόστατο», που περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα. Το album ξεκινά να μας ταξιδεύει με χαρούμενους ρυθμούς, μοιράζοντας Των Θεών Τα Πλούτησε καιρούς οικονομικής κρίσης και καταλήγει στον «Αδέσποτο», χαρακτηριστικό δείγμα της σκοτεινής πλευράς και του πειραματισμού των συνταξιδιωτών μέσα από τους ήχους 14 φυσικών οργάνων που έχουν στις αποσκευές τους για τις απαιτήσεις της ενορχήστρωσης. Ενδιάμεσοι σταθμοί στο album τους είναι η «Αστραπή», οι «Καρδούλες» και το ερώτημα «Ποιος Φταίει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βαλιάκας έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς έχει στο ενεργητικό του και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΜΩΒ» σε μουσική του Σάκη Τσιλίκη και με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Χατζή και του Σταμάτη Μεσημέρη.
Διαδυκτιακή ενημέρωση για τις ζωντανές εμφανίσεις και δραστηριότητες του συγκροτήματος μπορείτε να έχετε από την επίσημη σελίδα τους στο facebook Idanikoi

Είσοδος : 5ε
Eναρξη : 22:00

http://www.youtube.com/watch?v=e2fPEbhE4Po
http://www.youtube.com/watch?v=oO2PFoC32RQ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή