Γιώργος Ηλιάδης : Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους με αξιοπρέπεια και ήθος. Reviewed by Momizat on . ✅Δηλώνω δυναμικά «παρών» σ’ αυτή την εκλογική μάχη, αποδεχθηκα με χαρά την πρόταση του «Κινήματος Αλλαγής» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.Με τιμά ιδι ✅Δηλώνω δυναμικά «παρών» σ’ αυτή την εκλογική μάχη, αποδεχθηκα με χαρά την πρόταση του «Κινήματος Αλλαγής» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.Με τιμά ιδι Rating: 0

Γιώργος Ηλιάδης : Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους με αξιοπρέπεια και ήθος.

Γιώργος Ηλιάδης : Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους με αξιοπρέπεια και ήθος.

Δηλώνω δυναμικά «παρών» σ’ αυτή την εκλογική μάχη, αποδεχθηκα με χαρά την πρόταση του «Κινήματος Αλλαγής» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.Με τιμά ιδιαίτερα και με γεμίζει με ευθύνες, ειδικά απέναντι στους συμπολίτες μου που θα με κρίνουν γι’ αυτό που είμαι και για όλα όσα έχω να δώσω για τον τόπο μου.
Όλοι οι υποψήφιοι θα είμαστε στρατευμένοι σ’ αυτές τις εκλογές, που είναι η «μητέρα των μαχών» για την παράταξη μας, στο «Κίνημα Αλλαγής» και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά. Γιατί η παράταξη μας ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, όπως έλεγε ο αείμνηστος ιδρυτής της Ανδρέας Παπανδρέου.
Πιστός στις αρχές μου και στις αρχές της παράταξης, κατέρχομαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές, όντας μέλος ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από ικανά στελέχη.
Η προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα, αγαπώ και δραστηριοποιούμαι είναι το μόνο μου κίνητρο, γι’ αυτή μου την απόφαση.

Γιώργος Ηλιάδης

υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή