Γιώργος Καΐκης: Να…ξεπεζέψει από τα drome ο Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on .  Να…ξεπεζέψει από τα drone η Δημοτική Αρχή, αρκετά πλέον ασχολούμαστε με πράγματα που προκαλούν μειδίαμα στον κόσμο. Δε λέμε  να μην δείξουμ  Να…ξεπεζέψει από τα drone η Δημοτική Αρχή, αρκετά πλέον ασχολούμαστε με πράγματα που προκαλούν μειδίαμα στον κόσμο. Δε λέμε  να μην δείξουμ Rating: 0

Γιώργος Καΐκης: Να…ξεπεζέψει από τα drome ο Παπαστεργίου

Γιώργος Καΐκης: Να…ξεπεζέψει από τα drome ο Παπαστεργίου

 Να…ξεπεζέψει από τα drone η Δημοτική Αρχή, αρκετά πλέον ασχολούμαστε με πράγματα που προκαλούν μειδίαμα στον κόσμο. Δε λέμε  να μην δείξουμε τις δυνατότητες τις επιστήμης, αλλά όταν δεν συνδυάζεται με το να κάνουμε πρώτα τα πολύ βασικά, δεν μπορούμε να πετάμε κατευθείαν στα drone.»

« Εμείς στην Λαϊκή Συσπείρωση πάντα τονίζαμε την ανυπαρξία σωστών μονάδων για την προσχολική αγωγή, ιδίως μέσα στον αστικό ιστό. Αλλά τώρα προκύπτουν και προβλήματα στη δευτεροβάθμια.

Συνεπώς, είναι απαραίτητη πλέον η κατασκευή ενός ειδικού Λυκείου, αποκλειστικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες, και όχι να μετατρέπουν άλλα κτήρια για το σκοπό αυτό.

Λέσχη 97,6

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή