Γιώργος Καταβούτας – Μία δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Πανέτοιμος για τη μάχη των δημοτικών εκλογών δηλώνει ο Γιώργος Καταβούτας ο οποίος επέλεξε με την παρουσία του να στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργί Πανέτοιμος για τη μάχη των δημοτικών εκλογών δηλώνει ο Γιώργος Καταβούτας ο οποίος επέλεξε με την παρουσία του να στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργί Rating: 0

Γιώργος Καταβούτας – Μία δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπαστεργίου

Γιώργος Καταβούτας – Μία δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπαστεργίου

Πανέτοιμος για τη μάχη των δημοτικών εκλογών δηλώνει ο Γιώργος Καταβούτας ο οποίος επέλεξε με την παρουσία του να στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργίου για τον Δήμο Τρικκαίων.

Μία δυναμική υποψηφιότητα που μπορεί άνετα να ανταποκριθεί πλήρως στις αυξημένες ανάγκες που απαιτεί η κρίσιμη περίοδος  για την αυτοδιοίκηση.

Ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Καταβούτας είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αναμένεται να δώσει επιπλέον δυναμική με την παρουσία του στον συνδυασμό. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Όπως δηλώνει ο ίδιος : ‘Τρίκαλα Μπροστά’ είναι το σύνθημα και το όραμα του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα» του Δ. Παπαστεργίου για την πόλη που αγαπάμε. Να βρίσκεται μπροστά στην εξωστρέφεια, τον εθελοντισμό, την πολιτιστική προβολή, την καινοτομία.
Σ’ αυτή την προσπάθεια να δημιουργούμε, να εξελισσόμαστε, να προοδεύουμε, αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δ.Τρικκαίων.
Με πολλή όρεξη,..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή