"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ :Ο βανδαλισμός πάνω από την τέχνη είναι ασέβεια και οι συνέπειες καταστροφικές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι μόνο μερικά απο τα kafao του ΟΤΕ που ζωγράφισαν μέλη του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων και πλέον έχουν καταστραφεί. Δεν ξέρω ποιες ειναι οι κατάλληλες λέξεις για να χαρακτηρίσω αυτές τις πράξεις!!! Ντρέπομαι ως πολίτης που φθάνουμε σε αυτο το σημείο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 “Υπάρχουν πολλοι τρόποι οπαδέ της κάθε ομαδας να εκφράσεις την αγάπη σου για την ομάδα !! ΟΧΙ όμως πάνω στον κόπο του κάθε καλλιτέχνη που εχει αφιερώσει χρόνο , ενέργεια και συναίσθημα για να ομορφύνει την πόλη. Ο βανδαλισμός πάνω από την τέχνη είναι ασέβεια και οι συνέπειες καταστροφικές”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μειώνει την πολιτιστική και ιστορική σημασία της τέχνης, καθώς και τους δημόσιους χώρους στους οποίους εκτίθεται. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικό κόστος για επισκευές και αποκαταστάσεις. Είναι αναγκαίο για τις κοινότητες να ενωθούν για να αποτρέψουν και να αντιμετωπίσουν πράξεις βανδαλισμού κατά της τέχνης και να προωθήσουν το σεβασμό για την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργικότητα. Είναι πολύ σημαντικό η επιθυμία για έκφραση να μην φθάνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να υποβαθμίζει τη σημασία της τέχνης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης