Γιώργος Καϊκης : ο κ. Παπαστεργίου δεν βάζει σε προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες των φτωχών οικογενειών Reviewed by Momizat on . Κριτική στην απόφαση της δημοτικής αρχής για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο άσκησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επι Κριτική στην απόφαση της δημοτικής αρχής για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο άσκησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επι Rating: 0

Γιώργος Καϊκης : ο κ. Παπαστεργίου δεν βάζει σε προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες των φτωχών οικογενειών

Γιώργος Καϊκης : ο κ. Παπαστεργίου δεν βάζει σε προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες των φτωχών οικογενειών

Κριτική στην απόφαση της δημοτικής αρχής για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο άσκησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καΐκης:

«Σε συνθήκες φτωχοποίησης του λαού μέσα στην κρίση της πανδημίας, η Δημοτική αρχή ξεσπάει στη ‘μαρίδα’ για να κατασχέσει λογαριασμούς. Το δημοτικό συμβούλιο έχει τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις και για διαγραφές χρεών, και για ρυθμίσεις.

Εμείς τα θέτουμε αυτά τα ζητήματα, όμως αποδεικνύεται ότι δεν είναι τοπική αυτοδιοίκηση αλλά τοπική κυβέρνηση. Απευθύνεται στο λαό που χρωστάει τα 100 και τα 200 ευρώ, και δεν ακουμπάει αυτούς τους 76 που οφείλουν από 50.000 ευρώ ο ένας και άνω.

Εμείς θα προκαλέσουμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να ζητήσουμε να εξαιρεθούν τα κοινωνικά στρώματα με χαμηλά εισοδήματα, μακροχρόνια άνεργοι, δικαιούχοι ΚΕΑ.

Γνωρίζω ότι δεν έχει άλλα έσοδα ένας Δήμος, αλλά να πάει να ζητήσει αυτά που δικαιούται από την κυβέρνηση. Αρκετά με τη λογική ότι είναι ο νόμος και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Εγώ πιστεύω ότι ξέρουν ποιον έβγαλαν πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Γνωρίζουν ότι ο κ. Παπαστεργίου δεν θα έβαζε σε προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες των φτωχών οικογενειών. Εξυπηρετεί απαρέγκλιτα την κεντρική πολιτική, θέλει εισοδήματα για το Δήμο από όπου κι αν προέρχονται, κυρίως βέβαια από φόρους και τέλη. Είναι θέμα πολιτικής επιλογής, δεν κρύβεται.»

Σχόλια (1)

  • ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ .ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ .ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ .ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ”ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ”.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή