"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.4 C
Trikala

Γιώργος Κυρίτσης: “συνεχίζω ως ενεργός πολίτης”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την απόφαση του να μη συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης . Την απόφαση του αιτιολογεί στην παρακάτω ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε πριν από λίγο :

Γ. Κυρίτσης: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη χώρα, τα Τρίκαλα και την Αριστερά

Μετά το τέλος του συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν το 2012 για να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους μου βουλευτές με τους οποίους δώσαμε αγώνα για τα προβλήματα της χώρας. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της περιφέρειας που με στήριξαν στις προσπάθειές μου να αναδείξω τα προβλήματα αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες του Νομού.
Πίστευα και πιστεύω στην κυβερνώσα Αριστερά και στην αλλαγή σελίδας που χρειάζεται ο τόπος. Για να υπάρξει κυβερνώσα Αριστερά και προοδευτική διακυβέρνηση προς όφελος των πολιτών απαιτείται ενότητα όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. Και γι’ αυτό πρότεινα στη συγκεκριμένη συγκυρία να μην κατέλθει η Δημοκρατική Αριστερά στις επικείμενες εκλογές, προχωρώντας όμως στην ολική επανίδρυσή της. Η απόφαση του συνεδρίου είναι διαφορετική. Και δεν μπορώ να την υποστηρίξω.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη χώρα, την περιφέρεια Τρικάλων αλλά και την Αριστερά ως ενεργός πολίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης