Γιώργος Κυρίτσης: “συνεχίζω ως ενεργός πολίτης” Reviewed by Momizat on . Την απόφαση του να μη συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης . Την απόφαση του αιτιολογεί σ Την απόφαση του να μη συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης . Την απόφαση του αιτιολογεί σ Rating: 0

Γιώργος Κυρίτσης: “συνεχίζω ως ενεργός πολίτης”

Γιώργος Κυρίτσης: “συνεχίζω ως ενεργός πολίτης”

Την απόφαση του να μη συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης . Την απόφαση του αιτιολογεί στην παρακάτω ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε πριν από λίγο :

Γ. Κυρίτσης: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη χώρα, τα Τρίκαλα και την Αριστερά

Μετά το τέλος του συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν το 2012 για να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους μου βουλευτές με τους οποίους δώσαμε αγώνα για τα προβλήματα της χώρας. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της περιφέρειας που με στήριξαν στις προσπάθειές μου να αναδείξω τα προβλήματα αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες του Νομού.
Πίστευα και πιστεύω στην κυβερνώσα Αριστερά και στην αλλαγή σελίδας που χρειάζεται ο τόπος. Για να υπάρξει κυβερνώσα Αριστερά και προοδευτική διακυβέρνηση προς όφελος των πολιτών απαιτείται ενότητα όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. Και γι’ αυτό πρότεινα στη συγκεκριμένη συγκυρία να μην κατέλθει η Δημοκρατική Αριστερά στις επικείμενες εκλογές, προχωρώντας όμως στην ολική επανίδρυσή της. Η απόφαση του συνεδρίου είναι διαφορετική. Και δεν μπορώ να την υποστηρίξω.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη χώρα, την περιφέρεια Τρικάλων αλλά και την Αριστερά ως ενεργός πολίτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή