Γιώργος Μανώλης – σ’ όποιον αρέσουμε … Reviewed by Momizat on . Το σχόλιο του για το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γιώργος Μανώλης:  « Περίπτω Το σχόλιο του για το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γιώργος Μανώλης:  « Περίπτω Rating: 0

Γιώργος Μανώλης – σ’ όποιον αρέσουμε …

Γιώργος Μανώλης – σ’ όποιον αρέσουμε …

Το σχόλιο του για το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γιώργος Μανώλης: 

« Περίπτωση αποχώρησης κάποιου υποψηφίου από το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ δεν μας απασχολεί καθόλου, ουδείς αναντικατάστατος. Όποιος και να φύγει, έχουμε άλλους δέκα το ίδιο καλούς ή ίσως και καλύτερους.

Έχω ακούσει και έχω ερωτηθεί πολλές φορές και είμαι κάθετος σε αυτό, έχουμε σπουδαίο υλικό στο ΚΙΝΑΛ και θα αποδείξουμε ότι έχουμε λύσεις. Είναι ένα δυνατό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, και δηλώνω ευθέως ότι διαθέτουμε, με ποδοσφαιρικούς όρους, πάγκο πολυτελείας.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή