Γιώργος Μιχαήλ & Δημήτρης Βαβλιάρας το Σάββατο στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί, Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και εμφανίζονται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα. Με όχημα το σύγχρονο έν Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί, Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και εμφανίζονται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα. Με όχημα το σύγχρονο έν Rating: 0

Γιώργος Μιχαήλ & Δημήτρης Βαβλιάρας το Σάββατο στην “Κεντρική Πλατεία”

Γιώργος Μιχαήλ & Δημήτρης Βαβλιάρας το Σάββατο στην “Κεντρική Πλατεία”

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί, Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και εμφανίζονται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα. Με όχημα το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, αγκαλιάζουν την παράδοση και μας ταξιδεύουν μέσα από λαϊκότροπα μονοπάτια. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση, αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζεται με τραγούδια και των δύο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού. Είναι εκείνος που ερμήνευσε για πρώτη φορά κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Δίσκο «Αγία Νοσταλγία» που αργότερα αγαπήθηκαν από το κοινό (Στις χαραυγές ξεχνιέμαι, Τρία ρουμπαγιάτ κ.α.). Στο ενεργητικό του έχει έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που δεν κυκλοφόρησε από εταιρεία, αλλά χέρι με χέρι από τους ακροατές του. Έχει πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστεί live και στην σκηνή της Κεντρικής Πλατείας, θα ακούσουμε ξανά την φωνή που πρώτα ταυτίστηκε με τα σπουδαία αυτά τραγούδια.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μάς συστήνεται πριν έναν χρόνο με τη δισκογραφική δουλειά «Πάλι Βρέχει» που κυκλοφορεί από την Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς τον τιμά με την ερμηνεία του σε 6 τραγούδια δίνοντας έντονα μία κρητική αύρα στον δίσκο. Ο Αργύρης Μπακιρτζής μεταφέρει με μοναδικό τρόπο την αμεσότητα των στίχων σε 2 τραγούδια. Ενώ, ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός δίνουν πνοή στα υπόλοιπα 4 τραγούδια με την ευαισθησία των φωνών τους.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζήσης Φτάκας (λαούτο-κιθάρα), Φώτης Κακαβέλης (μπάσο), Γιάννης Βακουφτσής (πλήκτρα)


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή