"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Γιώργος Παναγιώτου: έχω πειστεί απόλυτα ότι δεν έχει διαπράξει κανένα απολύτως αδίκημα ο πελάτης μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Πέμπτη έλαβε ημερομηνία για να παρουσιαστεί για απολογία στον Ανακριτή Τρικάλων ο 29χρονος τρικαλινός αστυνομικός που φέρεται να κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. «Υπάρχουν πολλά κενά στην δικογραφία, είμαστε σε μια διαδικασία συλλογής αποδείξεων για να αποδημήσουμε όσα του αποδίδονται και σύμφωνα με τον πελάτη μου είναι μια στημένη σκευωρία», δήλωσε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο δικηγόρος του Γιώργος Παναγιώτου:

 « Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε αυθορμήτως και αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων, όταν πληροφορήθηκε το βούλευμα του ανακριτή, και ορίστηκε ημερομηνία απολογίας την Πέμπτη.

Έχουν δημιουργηθεί ακυρότητες σε σχέση με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά την προδικασία. Εγώ έχω πειστεί απόλυτα, γνωρίζοντας και το ιστορικό της διένεξης με την πρώην σύζυγο του, ότι δεν έχει διαπράξει κανένα απολύτως αδίκημα ο πελάτης μου.

Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά το παιδί του. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων προκειμένου να αποδομήσουμε την κατηγορία. Η δικογραφία έχει πάρα πολλά κενά και αντιφάσεις. Είναι σκευωρία και θα αποδειχτεί. Πρόκειται για μια από τις πολλές περιπτώσεις σε διενέξεις μεταξύ συζύγων που κατά καιρούς έχουν διαδραματιστεί.

Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα του ζητήματος, αλλά σήμερα διασύρεται και διαπομπεύεται ένας άνθρωπος που αν  αποδειχθεί ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα, ποια απαλλαγή θα είναι ικανή να αποκαταστήσει αυτόν τον άνθρωπο;»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντελώς τυχαία…σε αυτή την χώρα , όσοι μπάτσοι κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα στο τέλος αθωώνονται ! Και δικηγόροι τους είναι “γνωστοί” και *φίλοι” του συστήματος ! Αναρωτιέμαι πόσα χρήματα έχουν οι μπάτσοι από το μισθό και πληρώνουν τους μεγαλοδικηγορους ; Ή μήπως βγάζουν “βρώμικο” χρήμα αυτοί που θα έπρεπε να είναι με το νόμο ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης