"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Γιώργος Σπαθής: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες αστοχίες»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι κοινός τόπος πια ότι  με τα όσα προηγήθηκαν στην  διαβούλευση  για την ανάπτυξη του «Πανεπιστήμιου  Θεσσαλίας»  τα Τρίκαλα  ήταν  ωσεί  παρόν   καμία ολοκληρωμένη  πρόταση δεν υπήρξε  που να θέτει τις  κόκκινες γραμμές διεκδίκησης και να βάζει  τέλος στη συζήτηση  για «λουκέτο» σε τμήματα σχολών που λειτουργούν ήδη στα Τρίκαλα  στην αγωνία των  φοιτητών   και των γονιών  τους.

Η δημοτική αρχή δεν κατέθεσε μέχρι και την ύστατη στιγμή  καμία  πρόταση για μια βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη,  του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας. Όπως και στο συλλαλητήριο ούτε ένα ψήφισμα με το πλαίσιο διεκδίκησης για  να γνωρίζουμε όλοι τι διεκδικούμε δεν είχαν.

Είναι  κατώτεροι των περιστάσεων την ώρα που όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτητες μεγάλες.  Οι  ενέργειες του   δήμαρχου  εξαντλούνται  έως  την  αλληλογραφία με το Υπουργείο Παιδείας ενώ  τις  επαφές  με  στελέχη του υπουργείου για  την επίλυση ενός τόσου μεγάλου ζητήματος τις ανέθεσε σε συνεργάτη του.

Όσο για  το ταξιδάκι  του στην Αθήνα έγινε για τα προσχήματα,  τις εντυπώσεις και την δημιουργία μιας «εικονικής πραγματικότητας» οι μέρες και τα έργα τους μιλούν από μόνα τους, τώρα πια όλοι γνωρίζουν ότι -ούτε μέσα και ούτε έξω – ως  δημοτική αρχή τα πάνε καλά.

Δεκαέξι χρόνια μετά δεν προώθησαν την δημιουργία ενός βιώσιμου λειτουργικά το τμήμα Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ, δεν ολοκλήρωσαν την ανταλλαγή της ΣΜΥ και της ΤΑΞΥΠ, μετέτρεψαν τις ανάγκες και απαιτήσεις της πόλης  σε «ρουσφέτι».

Σήμερα στην πόλη όλοι  γνωρίζουν  ότι για να αλλάξει η πόλη  να γίνει σύγχρονη και ισότιμη των αλλά θεσσαλικών πόλεων θέλει δουλεία πραγματική και «δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες αστοχίες»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης