Γιώργος Τσίγκας : Καλή «αντάμωση» …. κε διοικητά !! Reviewed by Momizat on .   Αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και τη δημοσιοποίηση από τον ίδιο αυστηρά υπηρεσιακών ζητημάτων αλλά και   Αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και τη δημοσιοποίηση από τον ίδιο αυστηρά υπηρεσιακών ζητημάτων αλλά και Rating: 0

Γιώργος Τσίγκας : Καλή «αντάμωση» …. κε διοικητά !!

Γιώργος Τσίγκας : Καλή «αντάμωση» …. κε διοικητά !!

 

Αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και τη δημοσιοποίηση από τον ίδιο αυστηρά υπηρεσιακών ζητημάτων αλλά και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μου, επάγομαι τα ακόλουθα:

1) Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αναλωθώ, όπως ο ίδιος επέλεξε να κάνει, σε δημόσια αντιπαράθεση και μάλιστα διά του τύπου, σεβόμενος, πρωτίστως, απόλυτα την ιδιότητά μου ως ιατρού ΕΣΥ, την ιεραρχική διοικητική δομή που διέπει τη λειτουργία του νομικού προσώπου, όπου υπηρετώ επί σειρά δεκαετιών, αγόγγυστα και πιστά, καθώς και την επιστήμη την οποία διακονώ. Αυτή μου η θέση, σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει ότι τα λεχθέντα από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, κατά τη χθεσινή του συνέντευξη, μπορούν να γίνουν ανεκτά από εμένα πλέον, πλην όμως, για την προάσπιση του δικαίου, της αλήθειας και του προσώπου μου, θα απευθυνθώ στα αρμόδια πειθαρχικά, διοικητικά και ποινικά δικαιοδοτικά όργανα, από τούδε και εφεξής.

2) Όλα τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας της ψυχιατρικού τομέα είναι θέματα για τα οποία έχω εκφράσει επιστημονικώς τεκμηριωμένη άποψη με δική μου πρωτοβουλία, επισημάνσεις και επιστολές στα αρμόδια όργανα  εδώ και καιρό και νεόκοποι τιμητές και εκφέροντες άποψη περί επιστημονικών ζητημάτων τα οποία δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν, ελαφρά τη καρδία, δημοσίως, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.

3) Η εμπλοκή του ονόματος της συζύγου μου και η κατασυκοφάντησή της με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και υπονοούμενα, είναι εκ του πονηρού, στόχο έχει να πλήξει εμένα και εκτός από ηθικά απαράδεκτη αποτελεί και σοβαρή ποινικά κολάσιμη πράξη, για την οποία θα κινηθούμε άμεσα δικαστικώς.

4) Χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός ότι οι επιβληθείσες σε βάρος μας ποινές, κατόπιν της διενεργηθείσας Ε.Δ.Ε. που παραγγέλθηκε από τον ίδιο τον κ. Διοικητή, επεβλήθησαν επίσης από τον ίδιο και μόνο , με βάση ένα έωλο, αβάσιμο, ψευδεπίγραφο, χαλκευμένο και κατασκευασμένο πειθαρχικό κατηγορητήριο , έχουν προσβληθεί στα αρμόδια δευτεροβάθμια πειθαρχικά όργανα και διοικητικά Δικαστήρια και είναι βέβαιον ότι η σκευωρία θα καταπέσει και θα αποδειχθεί το προφανές.

5) Εκτός της επιστημονικής μου ιδιότητας, είμαι και πολιτικό πρόσωπο και δυστυχώς η συγκεκριμένη δίωξή μου ενέχει κατεξοχήν πολιτικά κριτήρια, προδήλως, όμως, και πρωτίστως τα κίνητρα της δίωξής μου είναι προσωποπαγή.

6) Η διατύπωση απειλών και μάλιστα δημόσια, περί απομάκρυνσής μου από τη θέση του Διευθυντή του τμήματος ( θέση που κατέχω με επιστημονικά και θεσμικά κριτήρια και όχι με κομματική τοποθέτηση) έχει, ευτυχώς ή δυστυχώς, καταγραφεί, όπως και άλλες ποινικώς κολάσιμες συμπεριφορές και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όταν η σκευωρία θα έχει καταπέσει, θα αποτελέσει κριτήριο για ότι δικαστικώς θα επακολουθήσει.

Και οι κρίνοντες κρίνονται.

 

Τρίκαλα, 29/12/2017                                                               Γεώργιος Τσίγκας

 

Σχόλια (3)

 • Ηλίας Γιαννόπουλος

  Βγαλε την κουκουλα και μιλα επωνυμα ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΕ .
  Με την μασκα μόνο ο Ζορρο έκανε καριέρα!

  Απάντηση
 • αγουροξυπνημενος

  Σιγά τα αίματα. Αμα θες να δείς πραγματικές καριέρες με κουκούλα, τράβα στα Εξάρχεια. Μάλλον για ”ψυχιατρικό” παπαγαλάκι και κουκουλοφόρος μου φαίνεσαι, γιατί από Γιαννόπουλους, τρείς χιλιάδες βρήκα στον τηλεφωνικό κατάλογο.Αν ο Παρθένης δεν καταφέρει να σπάσει το διδυμο Τσίγκα, ας πιάσει Γαρδίκι με την γκλίτσα ως ανίκανος

  Απάντηση
 • Ηλίας Γιαννόπουλος

  Εξακολουθείς να μιλάς ανώνυμα για επώνυμους!
  Όσο για μένα άσε τη λάσπη και τις ερωτήσεις παγίδας. Δεν είμαι εγώ τίποτα από αυτά που εκστομίζεις.
  Εσύ ξεκίνησες από τα Αριστερά και χόρτασες ψωμάκι με τη Δεξιά. Άντε μην τα βγάλω όλα στη φόρα…!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή