Γιώργος Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε την πορεία μας για νίκη στις εκλογές Reviewed by Momizat on . Tην αισιοδοξία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Τσίπρας. Το Tην αισιοδοξία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Τσίπρας. Το Rating: 0

Γιώργος Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε την πορεία μας για νίκη στις εκλογές

Γιώργος Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε την πορεία μας για νίκη στις εκλογές

Tην αισιοδοξία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Τσίπρας.

Το σήμα αυτό στέλνει, μέσω της TrikkiPress ενώ προειδοποιεί ότι επαπειλείται «κοινωνική τραγωδία εάν τυχόν σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ».

Είμαστε πανέτοιμοι – τόνισε – να αντιμετωπίσουμε τα συμφέροντα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία τα οποία θα δώσουν λυσσώδη μάχη για να μην χάσουν την εξουσία.

O Γιώργος Τσίπρας επισκέφθηκε τα Τρίκαλα στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης όπου ήταν καλεσμένος ενώ στην παρακάτω εικόνα είναι με τον Τρικαλινό στρατηγό ε.α. Χρήστο Πουλιανίτη.

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε: “Οι εκλογές όποτε και αν γίνουν πρέπει να φέρουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμη παραγωγική ανάπτυξη, διεκδικητική εξωτερική πολιτική. Η κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων της ΝΔ με πρώτο τον πτωχευτικό κώδικα, η επαναφορά στο δημόσιο τομέα κρίσιμων Οργανισμών, η ενίσχυση των αγροτών και των πιο παραγωγικών κλάδων, είναι ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας