Γκαζάκια έξω από το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σιμορέλη Reviewed by Momizat on . Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι, χθες βράδυ, έξω από το σπίτι του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστου Σιμορέλη.   Το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο χωρι Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι, χθες βράδυ, έξω από το σπίτι του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστου Σιμορέλη.   Το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο χωρι Rating: 0

Γκαζάκια έξω από το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σιμορέλη

simorelis fortose

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι, χθες βράδυ, έξω από το σπίτι του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστου Σιμορέλη.   Το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο χωριό Μουριά και σύμφωνα με πληροφορίες από την έκρηξη δεν υπήρξαν σημαντικές υλικές ζημιές και δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.   Την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια των Τρικάλων.   Ο Χρήστος Σιμορέλης είχε προκαλέσει συζητήσεις πριν λίγες μέρες όταν σε δήλωσή του σχετικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει σε εκδήλωση του Συριζα  είχε πει ότι αγρότες γνωρίζουν που μένει, «ας έρθουν να δείρουν εμένα, αν νομίζουν ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημά τους».   Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σιμορέλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε: «Επειδή ακούγονται κάποιες ακραίες φωνές από ορισμένους ότι οι αγρότες ψάχνουν κάποιους για να δείρουν, ε τότε ας κάνω εγώ μια πρόταση. Ας έρθουν να δείρουν εμένα, αν νομίζουν ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημά τους. Με ξέρουν που είμαι και ποιος είμαι».

Η ανακοίνωση του κ. Σιμορέλη:     Χτες το βράδυ, το σπίτι μου στη Μουριά Τρικάλων, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό/γκαζάκια.    Είμαι σίγουρος πως η ενέργεια αυτή καταδικάζεται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία των Τρικάλων γιατί πολύ απλά παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές.   Να γνωρίζουν καλά όλοι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται από πρακτικές του υποκόσμου.   Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είμαστε μέσα στις τοπικές μας κοινωνίες, δίπλα στους πολίτες, δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα.

Χρήστος Σιμορέλης Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή