Γκερέκου: «Γιατί πήγα στη Νέα Δημοκρατία» Reviewed by Momizat on . Τους λόγους που την ώθησαν να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές εξήγησε η Άντζελα Γκερέκου. Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Μe Τους λόγους που την ώθησαν να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές εξήγησε η Άντζελα Γκερέκου. Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Μe Rating: 0

Γκερέκου: «Γιατί πήγα στη Νέα Δημοκρατία»

Γκερέκου: «Γιατί πήγα στη Νέα Δημοκρατία»

Τους λόγους που την ώθησαν να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές εξήγησε η Άντζελα Γκερέκου.
Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, επεσήμανε πως πως επρόκειτο για μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όπως τόνισε δημιουργήθηκε η επιτακτική ανάγκη να αναλάβει τις ευθύνες της.
«Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε την ενότητα που θα μας έδινε τη δυνατότητα να παλέψουμε» σημείωσε αναφερόμενη στη ίδρυση του νέου κόμματος από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και έκανε λόγο για αποτυχία όλων των προσπαθειών που έγιναν για να μεταπειστεί ο πρώην πρωθυπουργός.
Μίλησε για ένα διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και για συγκρούσεις μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών και υποστήριξε ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με ένα κόμμα που έχει διαλυθεί δεν θα μπορούσε να προσφέρει στο νησί της και στον τόπο.
«Μου έγινε η πρόταση από τον κ. Σαμαρά σε μια στιγμή που τα πράγματα ήταν όπως ήταν» δήλωσε η κ. Άντζελα Γκερέκου.

*Αντζελα, μαζί σου παντού!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή