Γκρέμισε το φανάρι και έφυγε … Reviewed by Momizat on . Άναυδοι οι Λαρισαίοι που περνούν από την διασταύρωση Φαρσάλων και Ηρώων Πολυτεχνείου το πρωί της Δευτέρας, καθώς κάτι σημαντικό…λείπει. Μα το φανάρι, το οποίο έ Άναυδοι οι Λαρισαίοι που περνούν από την διασταύρωση Φαρσάλων και Ηρώων Πολυτεχνείου το πρωί της Δευτέρας, καθώς κάτι σημαντικό…λείπει. Μα το φανάρι, το οποίο έ Rating: 0

Γκρέμισε το φανάρι και έφυγε …

0000000000000000000000000000000000

Άναυδοι οι Λαρισαίοι που περνούν από την διασταύρωση Φαρσάλων και Ηρώων Πολυτεχνείου το πρωί της Δευτέρας, καθώς κάτι σημαντικό…λείπει. Μα

το φανάρι, το οποίο ένας ασυνείδητος οδηγός περνώντας κατά τις 8 παρά το πρωί από το σημείο, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω του.

Μάλιστα το …γκρέμισε στην κυριολεξία, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιο παρατράγουδο, ή τραυματισμός, καθώς υπήρχε κίνηση αρκετή εκείνη την ώρα με τον κόσμο να πηγαίνει στις δουλειές του.

…Τράκαρε λοιπόν πάνω στο φανάρι, το έριξε και σηκώθηκε και έφυγε. Εγκατέλειψε δηλαδή το σημείο του ατυχήματος, και νόμιζε προφανώς ότι θα ξέφευγε, αλλά δεν λογάριασε πως φεύγοντας άφησε πίσω του …σημάδια. Του έπεσε η πινακίδα, οπότε έτσι γίνεται και πιο εύκολο το έργο της αστυνομίας η οποία βρίσκεται στο σημείο και φυσικά ειδικό συνεργείο για να αποκαταστήσει το συντομότερο την ζημιά.
press-A.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή