“Γκόλφω για πάντα” στα Μ. Καλύβια, με αναμνήσεις 57 ετών Reviewed by Momizat on . Ο Ε.Λ.Ο.Κ και το θεατρικό εργαστήρι «Σία Φαράκη « με χαρά σας παρουσιάζουν την μεγάλη θεατρική παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» από το τμήμα ενηλίκων του θεατρικού Ο Ε.Λ.Ο.Κ και το θεατρικό εργαστήρι «Σία Φαράκη « με χαρά σας παρουσιάζουν την μεγάλη θεατρική παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» από το τμήμα ενηλίκων του θεατρικού Rating: 0

“Γκόλφω για πάντα” στα Μ. Καλύβια, με αναμνήσεις 57 ετών

“Γκόλφω για πάντα” στα Μ. Καλύβια, με αναμνήσεις 57 ετών

Ο Ε.Λ.Ο.Κ και το θεατρικό εργαστήρι «Σία Φαράκη « με χαρά σας παρουσιάζουν την μεγάλη θεατρική παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» από το τμήμα ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ στις 9.00μ.μ.

Πρόκειται για το γνωστό βουκολικό δράμα, διασκευασμένο σε παρωδία.

Ο Τάσος –φτωχό τσελιγκόπουλο- αγαπιέται με την Γκόλφω μια φτωχιά πλην τίμια κοπέλα. Όμως τον θέλει και η πλούσια Σταυρούλα. Την Γκόλφω πάλι γλυκοκοιτάζει ο Κίτσος. Όλοι έχουν βαλθεί να χωρίσουν το ερωτευμένο ζευγάρι και πρώτος απ΄όλους ο αρχιτσέλιγκας Ζήσης. Θα τα καταφέρουν; Ελάτε στα Μεγάλα Καλύβια να δείτε τη συνέχεια. Κουπόνι ενίσχυσης συλλόγου 2 ευρώ.

Μετά την παράσταση θα δοθούν αναμνηστικά  στους Μεγαλοκαλυβιώτες που έπαιξαν στη πρώτη παράσταση της Γκόλφω στα Καλύβια το 1957.

Συγγραφέας-  Ντίνος Σπυρόπουλος, Διασκευή – ο θίασος, Μουσική – Ανδρέας Τσέγας, Χορογραφίες – Μαρία Γαδετσάκη, Σκηνικά – Πόπη Σχιζοδήμου,

Σκηνοθεσία –Σία Φαράκη. Ευχαριστούμε τον Κώστα Δημόπουλο –δάσκαλο του χορευτικού, για την πολύτιμη βοήθειά του με τα κοστούμια.

Εμφανίζονται οι ηθοποιοί:

Γαλάνη Ρίκα- Τσιγγάνα, Γουγά Ελπίδα- Λόρδος, Καραστογιάννη Γιώτα- Σάσα, Κουρκούτας Γιώργος- Αγαπητικός, Μπίχτα Κική- Αστέρω, Νεοφώτιστος Κώστας- Ζήσης,  Νταραράς Θέμης- Κίτσος –Χάρος, Πολύζου Λίτσα- Στάσα,  Πολύζου Χριστίνα- Σταυρούλα, Πούλιος Παναγιώτης- Καλόγερος, Τσεκούρας Βασίλης- Γκόλφω, Χαχάμης Θωμάς- Τάσος Και οι μικρούλες Μαργαρίτη Κατερίνα, Οικονόμου Σταυρούλα- παρανυφάκια. Σας περιμένουμε όλους.

golfw_giapanta1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή