Γλέντησαν οι Πόντιοι των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ακόμη μια εκδήλωση προσέθεσε στο ενεργητικό της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Νομού Τρικάλων με τη διοργάνωση ενός παραδοσιακού ποντιακού γλεντιού Ακόμη μια εκδήλωση προσέθεσε στο ενεργητικό της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Νομού Τρικάλων με τη διοργάνωση ενός παραδοσιακού ποντιακού γλεντιού Rating: 0

Γλέντησαν οι Πόντιοι των Τρικάλων

Γλέντησαν οι Πόντιοι των Τρικάλων

Ακόμη μια εκδήλωση προσέθεσε στο ενεργητικό της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Νομού Τρικάλων με τη διοργάνωση ενός παραδοσιακού ποντιακού γλεντιού την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο φιλόξενο χώρο του «Crystalla live» και διασκέδασαν υπό τους ήχους της λύρας και του νταουλιού των αδελφών Ραφαηλίδη.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Λένα Σαββίδου καλωσόρισε τα νέα μέλη της χορευτικής ομάδας και απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στους χορευτές που εκπροσώπησαν το σύλλογο και το νομό Τρικάλων στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Στο σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην πολύχρονη και έντονη παρουσία της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο, καθώς και στην ευθύνη και σοβαρότητα που αρμόζει και με την οποία ο σύλλογος αντιμετωπίζει τον πολιτισμό που έφεραν τα αδέλφια μας από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο. Τέλος ευχαρίστησε και όλες τις κυρίες του συλλόγου για τα παραδοσιακά μικρασιάτικα και ποντιακά εδέσματα που ετοίμασαν.

Στιγμιότυπα από το γλέντι εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας