Γλυκές δημιουργίες από τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου το «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής», του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμν Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου το «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής», του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμν Rating: 0

Γλυκές δημιουργίες από τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Γλυκές δημιουργίες από τα παιδιά του  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου το «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής», του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, άνοιξε….. και τα παιδιά του κέντρου, μαζί με τους εκπαιδευτές τους, με πολύ χαρά, διάθεση για δημιουργία και αμέριστη αγάπη παρασκεύασαν, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα: μελομακάρονα και κουλουράκια.

Η όλη δράση είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει στα παιδιά του κέντρου ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα. Βοήθησε να ζήσουν το μαγικό πνεύμα των ημερών και τους δημιούργησε την προσμονή για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε τα παιδιά και ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικά, να μπορούν να ονειρεύονται και να ακολουθούν τα δικά τους μονοπάτια, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης.

 if1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή