Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το 1945 ο Αποστόλης Γιαννής και ο Αποστόλης Κοντογεώργος ίδρυσαν το ζαχαροπλαστείο «Γιαννής» στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων (Τιουσόν 5). Το μεράκι και τα αγ Το 1945 ο Αποστόλης Γιαννής και ο Αποστόλης Κοντογεώργος ίδρυσαν το ζαχαροπλαστείο «Γιαννής» στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων (Τιουσόν 5). Το μεράκι και τα αγ Rating: 0

Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα

Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα

Το 1945 ο Αποστόλης Γιαννής και ο Αποστόλης Κοντογεώργος ίδρυσαν το ζαχαροπλαστείο «Γιαννής» στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων (Τιουσόν 5).

Το μεράκι και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούσαν για τα προϊόντα τους (πουτίγκα, γαλακτομπούρεκο, παγωτό κ.ά.) εκτιμήθηκαν και προτιμήθηκαν από τους Τρικαλινούς και όχι μόνο. Πελάτες μας έχουν «πάει» γλυκά στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου. Το 1969 το ζαχαροπλαστείο μεταφέρθηκε στην Ασκληπιού 6 συνεχίζοντας την παράδοση του φρέσκου, αγνού και γευστικού προϊόντος.

Φωτογραφία του χρήστη Ζαχαροπλαστεία Γιαννής.

Το 1980, η επιχείρηση πέρασε στην δεύτερη γενιά των Θανάση, Γιάννη Γιαννή και Χρήστου Κοντογεώργου.

Η ποιότητα και η παράδοση αύξησε την πελατεία μας και θέλοντας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ανθρώπους που μας εκτιμούν, το 2007 ανοίξαμε και δεύτερο ζαχαροπλαστείο, με σύγχρονο εργαστήριο σε ένα χώρο 320τμ στην Μετεώρων 10.

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και υπάρχει και Τρίτη γενιά που συνεχίζει την πορεία και την ιστορία της επιχείρησης 

Φωτογραφία του χρήστη Ζαχαροπλαστεία Γιαννής.

Φωτογραφία του χρήστη Ζαχαροπλαστεία Γιαννής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή