Γλύτωσε σε τροχαίο ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Reviewed by Momizat on . Άγιο στην κυριολεξία φαίνεται πως είχε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος των Νέων Πόρων Πιερί Άγιο στην κυριολεξία φαίνεται πως είχε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος των Νέων Πόρων Πιερί Rating: 0

Γλύτωσε σε τροχαίο ο διοικητής της 1ης Στρατιάς

Γλύτωσε σε τροχαίο ο διοικητής της 1ης Στρατιάς

Άγιο στην κυριολεξία φαίνεται πως είχε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος των Νέων Πόρων Πιερίας χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr χθες το απόγευμα και ενώ κατευθυνόταν μαζί με τη σύζυγό του Σόνια και τον οδηγό του, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το υπηρεσιακό όχημα Octavia που μετέφερε το Στρατηγό, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα. Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι αυτή τη στιγμή κάνουν λόγο ευτυχώς μόνο για υλικές ζημιές. 

Προληπτικά χθες η σύζυγος του Στρατηγού και ο οδηγός του διανυκτέρευσαν στο 404 ΓΣΝ Λάρισας ενώ για τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία.

kranos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή