Γνήσιο ροκ αύριο στο “Αέρινο” Reviewed by Momizat on . Οι μεγάλες μουσικές βραδιές στη μουσική σκηνή του Αέρινου συνεχίζονται και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers θα βρεθούν και πάλι στο Οι μεγάλες μουσικές βραδιές στη μουσική σκηνή του Αέρινου συνεχίζονται και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers θα βρεθούν και πάλι στο Rating: 0

Γνήσιο ροκ αύριο στο “Αέρινο”

Γνήσιο ροκ αύριο στο “Αέρινο”

Οι μεγάλες μουσικές βραδιές στη μουσική σκηνή του Αέρινου συνεχίζονται και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers θα βρεθούν και πάλι στο μουσικό καφέ της Καλαμπάκας.

Όσοι βρεθούν στο “ΑΕΡΙΝΟ” το Σάββατο το βράδυ θα απολαύσουν την γνήσια, κλασσική rock μουσική από τον μοναδικό Γιώργο Γάκη.

Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993.

Μετά από τρία χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένων εμφανίσεων στο Μύλο της Θεσσαλονίκης καθώς και την κυκλοφορία ενός c.d. με τίτλο «Pain in my ass» από το προσωπικό label του Γιώργου Γάκη «G.G. Records», η Julie Massino αποχώρησε από το group.

Μετά την αποχώρηση της, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α.

Το 2000 κυκλοφόρησε από τη G.G. Records το άλμπουμ με τίτλο ” Forbidden Paradise ” σε μουσική και στίχους του ίδιου .

Σήμερα ζει στα Γιάννενα όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών, τα τελευταία χρόνια διοργανώνει το Castle Rock Festival. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το συγκρότημά του τους Troublemakers έχουν παίξει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας κάνοντας περισσότερα από 1000 live δημιουργώντας ένα φανατικό κοινό.

Η συνεργασία τους με τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών έδωσε ένα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα στο οποίο συνδυάσανε με ιδιαίτερη επιτυχία τη rock μουσική με κλασσικά ακούσματα.

Τον Ιούνιο του 2010 ο Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers, συνεργάστηκαν με την 60 μελή συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό κλασσικό ροκ μουσικό αποτέλεσμα.

Σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συγκροτήματος είναι οι support εμφανίσεις τους σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι, Glenn Hughes and Joe Lynn Turner οι Dokken, οι Winger, οι Whitesnake και οι Over The Rainbow.

EΙΣΟΔΟΣ 5 ευρω με μπύρα FIX – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10:30 μ.μ – ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974816991

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή