Γονατίζουν τα καταστήματα στα Τρίκαλα – «Βαρύ» το πλήγμα, έρχονται λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας Reviewed by Momizat on . Μεγάλο το πλήγμα των μέτρων για την πανδημία στις επιχειρήσεις εστίασης με τον τζίρο να παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Ο κύκλος εργασιών της εστίασης – σύμφωνα με το Μεγάλο το πλήγμα των μέτρων για την πανδημία στις επιχειρήσεις εστίασης με τον τζίρο να παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Ο κύκλος εργασιών της εστίασης – σύμφωνα με το Rating: 0

Γονατίζουν τα καταστήματα στα Τρίκαλα – «Βαρύ» το πλήγμα, έρχονται λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας

Γονατίζουν τα καταστήματα στα Τρίκαλα – «Βαρύ» το πλήγμα, έρχονται λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας

Μεγάλο το πλήγμα των μέτρων για την πανδημία στις επιχειρήσεις εστίασης με τον τζίρο να παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Ο κύκλος εργασιών της εστίασης – σύμφωνα με τους καταστηματάρχες – έχει μειωθεί κατά 70% περίπου.  Το ίδιο και η κίνηση στα περισσότερα καταστήματα γεγονός που ανησυχεί τους ιδιοκτήτες για το μέλλον των επιχειρήσεών τους. “Η εστίαση έχει δεχθεί ισχυρότατο πλήγμα” δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Παπαευθυμίου και τονίζει “από τη μία τα μέτρα της πανδημίας και από την άλλη η οικονομική κρίση, μόνο λουκέτα θα φέρουν στον κλάδο μας”. Σύμφωνα με έρευνα που κάναμε – συνεχίζει ο κ. Παπαευθυμίου- το επόμενο τρίμηνο θα έχουμε πολλά λουκέτα και αυτό θα αντιστοιχεί σε απώλεια πολλών θέσεων εργασίας. 

Σχόλια (2)

  • Τrikalinos

    Για πείτε σε αυτούς “Δηλώνω αρνητής του ΜΥΛΟΥ”…

    Απάντηση
  • Δημήτρης

    Ας κοιτάξουν πρώτα να τηρούν τα βασικά μέτρα προστασίας, που οι σερβιτόροι σε πολλά μαγαζιά φοράνε τις μάσκες στο πηγούνι ή με την μύτη έξω. Άμα βλέπει ο κόσμος να επικρατεί τέτοια αδιαφορία σε θέμα μέτρων προστασίας, σιγά μην πάει να καθίσει σε καταστήματα εστίασης. Δεν είναι τα μέτρα που αποτρέπουν τον κόσμο να βγει αλλά ο ιδιος ο covid με τα κρούσματα να είναι στα ύψη κάθε μέρα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή