Γουρούνια επιτέθηκαν σε περιπολικό – Σκηνές απείρου κάλλους! Reviewed by Momizat on . Όταν οι αστυνομικοί έφταναν στο σημείο σίγουρα δεν φαντάζονταν τη συνέχεια. Ένα απίστευτο περιστατικό...έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βιγλι Όταν οι αστυνομικοί έφταναν στο σημείο σίγουρα δεν φαντάζονταν τη συνέχεια. Ένα απίστευτο περιστατικό...έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βιγλι Rating: 0

Γουρούνια επιτέθηκαν σε περιπολικό – Σκηνές απείρου κάλλους!

Γουρούνια επιτέθηκαν σε περιπολικό – Σκηνές απείρου κάλλους!

Όταν οι αστυνομικοί έφταναν στο σημείο σίγουρα δεν φαντάζονταν τη συνέχεια. Ένα απίστευτο περιστατικό…έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βιγλιά στην Ιεράπετρα, όταν γουρούνια “σάρωσαν” τα πάντα στο πέρασμα τους ακόμη και ένα περιπολικό. Δύο μεγάλα γουρούνια το έσκασαν από το ποιμνιοστάσιο του ιδιοκτήτη τους προκαλώντας χάος στο πέρασμα τους. Μπήκαν σε αυλές σπιτιών, έφαγαν λουλούδια, προκάλεσαν ζημιές και έσπασαν γλάστρες. Έντρομοι περίοικοι, που αντιλήφθηκαν ποιοι ήταν αυτοί οι “παράξενοι” και ιδιαίτερα “οξύθυμοι” επισκέπτες της γειτονιάς τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περιπολικό μαζί με άνδρες της δίκυκλης αστυνόμευσης έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να ακινητοποιήσουν και να απομακρύνουν τα δύο γουρούνια από την περιοχή. Κάθε άλλο όμως, καθώς δέχτηκαν κι αυτοί επίθεση από τα συμπαθητικά κατά τ’άλλα τετράποδα, τα οποία στη θέα τόσων ατόμων, που προσπαθούσαν να τα ακινητοποιούσαν, εξαγριώθηκαν και επιτέθηκαν στο περιπολικό.

Τα δύο τεράστια γουρούνια προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας, ενώ μετά από δύο ώρες έφτασε και ο ιδιοκτήτης τους στο σημείο και τα ακινητοποίησε.

Πηγή: cretapost.gr, newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή