Γράφει χιλιόμετρα ο Θανάσης Λιούτας στη Θεσσαλία και όχι μόνο Reviewed by Momizat on . Παντού είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Είναι ο μοναδικός Θεσσαλός στο ψηφοδέλτιο και γράφει  χιλιόμετρα για να ανταποκρ Παντού είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Είναι ο μοναδικός Θεσσαλός στο ψηφοδέλτιο και γράφει  χιλιόμετρα για να ανταποκρ Rating: 0

Γράφει χιλιόμετρα ο Θανάσης Λιούτας στη Θεσσαλία και όχι μόνο

Γράφει χιλιόμετρα ο Θανάσης Λιούτας στη Θεσσαλία και όχι μόνο

Παντού είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας. Είναι ο μοναδικός Θεσσαλός στο ψηφοδέλτιο και γράφει  χιλιόμετρα για να ανταποκριθεί στις προσκλήσεις που δέχεται από την Περιφέρειά μας και όχι μόνο.  Άλλωστε, αυτό είναι που τον ευχαριστεί. Να είναι κοντά στους πολίτες αφού από την κοινωνία προέρχεται και σ’ αυτή απευθύνεται προκειμένου να την εκπροσωπήσει γνήσια στην επόμενη Ευρωβουλή.

Στο πλαίσιο, λοιπόν των περιοδειών  του, ο κ. Λιούτας,  επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας  Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Λάππα με τον οποίο συζήτησε για τους νέους ορίζοντες που διανοίγονται για τις συνεταιριστικές τράπεζες (ειδικά για την Τράπεζα Θεσσαλία που έχει και τις ανάλογες δυνατότητες) μιας και  μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά σε συνεργατικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Επίσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής  παραβρέθηκε στον  Πανηγυρικό Εσπερινός την παραμονή της εορτής του Αγίου Θεράποντος, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το σημαντικό έργο που επιτελείται σ’ αυτό.

lioutas_lappas

Αφήστε το σχόλιο σας