"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.9 C
Trikala

ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ σημαίνει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – Σεβασμός στο πελάτη και στις Ανάγκες του.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Εταιρίας «ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡ-ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓ ΟΕ» αποτελεί πιστοποιημένο κατασκευαστή των κορυφαίων διελάσεων του χώρου, της EXALCO, της EUROPA, της ELVIAL & της ALUMIL & για τα συνθετικά συστήματα του γερμανικού οίκου SALAMADER. Προτεραιότητα της είναι να κατασκευάζει κουφώματα με γνώμονα το οικονομικό όφελος για τον πελάτη αλλά και η πώληση Έτοιμων Κουφωμάτων σε Συνεργάτες Επαγγελματίες.

Εικόνα: Κουφώματα Αλουμινίου

Επιχείρηση με παράδοση στο Χώρο εδώ και δεκαετίες

Με σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στους πελάτες της, η επιχείρηση ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡ. & ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΟΕ πορεύεται τα τελευταία 30 χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και στα συνθετικά κουφώματα. Αρχικά ο κ. Γεώργιος Γρατσάνης ξεκίνησε με μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση να δραστηριοποιείται στην κατασκευή πορτών – παραθύρων αλουμινίου αλλά και στις σιδηρές κατασκευές. Με συνεχείς προσπάθειες αλλά και θυσίες κατάφερε να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική επιχείρηση και μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής τόσο στα Τρίκαλα, όπου και εδρεύει, όσο και εκτός περιφέρειας Θεσσαλίας. Συνέχειά του, ο υιός του, Ευάγγελος Γρατσάνης, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλαβε την οργάνωση της Παραγωγικής Διαδικασίας αλλά και το τμήμα Έτοιμων Κουφωμάτων. Πλέον ανήκει στις ηγέτιδες δυνάμεις του Χώρου & εξελίχθηκε σε μία από τις πιο σύγχρονες μεταποιητικές μονάδες. Ένα Στοιχείο όμως έχει μείνει ίδιο… Ο σεβασμός στο πελάτη και στις Ανάγκες του.

Εικόνα: Εξοικονομώ 2023-2024

Το παραγωγικό προφίλ μας

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Επιχείρησης καταλαμβάνουν μια ιδιόκτητη έκταση 3800m2, όπου στεγάζονται μονάδες παραγωγής, αποθηκευτικοί χώροι & γραφεία διοίκησης. Ο εκθεσιακός μας χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να πάρει μια εικόνα από πολλά συστήματα Κουφωμάτων (Αλουμινίου & PVC) καθώς και εναλλακτικές αποχρώσεις βαφής στεγάζονται επίσης σε ιδιόκτητη έκταση 900m2. H Εταιρία μας με δυνατότητα παραγωγής που φτάνει έως και τα 5000 κουφώματα ετησίως οργανώνεται και αναπτύσσει νέες μεθόδους παραγωγής – τοποθέτησης & ελέγχου της ποιότητας δημιουργώντας τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Η τεχνολογική υποδομή της Εταιρίας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αυτόματα κέντρα κοπής, γωνιάστρες, κολλητικές μηχανές, σύστημα παρακολούθησης παραγωγής)  ώστε η παραγωγή να είναι αυτοματοποιημένη στο μέγιστο. Το προσωπικό μας σε επίπεδο παραγωγής ανέρχεται σε 35 άτομα, όλοι πιστοποιημένοι ομογενείς τεχνίτες.

Νέα Οικοδομή Σαρανταπόρου, Τρίκαλα - ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ - Κουφώματα Αλουμινίου

Τι θέλουμε…                                                       

Σεβασμός  στον πελάτη σημαίνει υψηλό επίπεδο στο προϊόν που παράγεις, σεβασμός στα χρήματα που δαπανά ο άλλος για να το αποκτήσει, αλλά και ιδιαιτερότητα σ’ αυτό που δημιουργείς, για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις από χιλιάδες κατασκευαστές που παράγουν “παρόμοια” αλουμίνια.. με “ίδια” πρώτη ύλη.

Τι προσφέρουμε…                                              

Η βασικής μας παραγωγική διαδικασία αφορά κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων Ενεργειακών Κουφωμάτων αλουμινίου & PVC τόσο σε ιδιώτες όσο και σε Επαγγελματίες. Και δε μένουμε σ’ αυτό καθώς το βασικότερο είναι το service μετά την πώληση…Η ύπαρξη συνεργείου επιδιόρθωσης και η αμεσότητα αυτού δημιουργεί ευχαριστημένους επαναλαμβανόμενους πελάτες που είναι η καλύτερη διαφήμιση. 

Νέα Οικοδομή Oμήρου, Τρίκαλα - ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ - Κουφώματα Αλουμινίου

Τι περιμένουμε…

Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματικές σχέσεις, όπως και οι προσωπικές, για να είναι υγιείς πρέπει να είναι αμφίδρομες. Όταν γίνεται μία εμπορική συνεργασία να σκέφτεσαι πρώτα τι θα κερδίσει ο άλλος, ώστε να βρει γοητευτική την πρόταση σου, αλλά και τι θα κερδίσεις εσύ. Επομένως μετά τη λήξη της συνεργασίας μας ξεκινάει μια νέα σχέση, αυτή της προβολής της Επιχείρησής μας μέσω του Έργου σας…Η καλύτερη διαφήμισή μας είστε εσείς…


Συστήματα Κουφωμάτων με την υπογραφή  ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ

Στην Επιχείρησή μας μπορείτε να επιλέξετε, είτε είστε Ιδιώτης, είτε Μηχανικός / Αρχιτέκτονας, είτε Κατασκευαστής, ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία Συστημάτων (Αλουμινίου & Συνθετικών) ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες σας με τις συμβουλές πάντα των Ανθρώπων μας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ - ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ - Κουφώματα Αλουμινίου

Κατασκευή και τοποθέτηση από Τεχνίτες μας: Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα

Η Εταιρίας μας κατασκευάζει η ίδια και τοποθετεί με αποκλειστικά δική μας ευθύνη τα Κουφώματα που εσείς επιλέγετε. Είμαστε από τα πλέον Σύγχρονα Κατασκευαστικά Κέντρα με εξειδικευμένους τεχνίτες αλλά και με Συνεργασίες με Προμηθευτές οι οποίο διαχρονικά ανήκουν στο χώρο και αποτελούν υγιείς μονάδες. Τα τελευταία χρόνια που η οικοδομή βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης εμείς δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πελάτες μας με πυξίδα την εμπειρία μας. Γι’ αυτό Προτείνουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Επιλογή του Κατασκευαστή και να είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τα κριτήρια που θέτετε. Εξάλλου η αγορά των κουφωμάτων είναι μια επένδυση που θα σας συνοδεύει για χρόνια.

Service – Το νέο μοντέλο Συνεργασίας αφορά την εξυπηρέτηση μετά την παράδοση της δουλειάς με την τοποθέτηση των Κουφωμάτων

Τα κουφώματα που εσείς θα επιλέξετε, πάντα όμως με τη βοήθεια του Ειδικού, αποτελούν από τα πιο λειτουργικά κομμάτια μιας κατοικίας. Και γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να επιλέξετε κάποιο συνεργάτη με διαχρονική παρουσία στο χώρο, γνώστη του Αντικειμένου και όχι περιστασιακό που ξαφνικά «είδε φως και μπήκε». Η εξυπηρέτηση – το service– είναι αυτό που μας καθιστά πραγματικά ανταγωνιστικούς καθώς σε καθημερινή βάση υπάρχει συνεργείο μας για να λύνει τυχόν λειτουργικά προβλήματα που δημιουργούνται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

map4ο χλμ Τρικάλων – Πύλης, Τρίκαλα, 42150, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
emailgratsanis@algratsanis.gr
phone24310 79555
phone24310 62000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης