Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού συστήνει στα Τρίκαλα το ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on .   Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στους νομούς Λάρισας, Τρικάλω   Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στους νομούς Λάρισας, Τρικάλω Rating: 0

Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού συστήνει στα Τρίκαλα το ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας

Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού συστήνει στα Τρίκαλα  το ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας

 

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Σκοπός του είναι να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές του Τμήματος και να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες νομοτεχνικής, φοροτεχνικής, τεχνικής υποστήριξης και εύρεσης εργασίας στα μέλη του ΤΕΕ.
Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη της Ομάδας υποστήριξης και ο πρόεδρος της ΔΕ κ. Νίκος Παπαγεωργίου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΝΕ ΤΕΕ Τρικάλων και ΝΕ ΤΕΕ Καρδίτσας και συναντήθηκαν με στελέχη των τοπικών φορέων, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Λύχο και παρόντα τον πρώην πρόεδρο της ΝΕ κ. Γιώργο Μητσιούλη στα Τρίκαλα, με τον πρόεδρο κ. Σταμούλη Χρήστο και μέλη της ΝΕ στην Καρδίτσα. Παρόντα μέλη του τμήματος εξυπηρετήθηκαν από τη δομή υποστήριξης, παίρνοντας απάντηση σε θέματα που τους απασχολούν.

Τα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΤΕΕ μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους τηλεφωνικά στο γραφείο υποστήριξης που θα λειτουργεί την πρώτη Τετάρτη κάθε ημερολογιακού μήνα, στα Τρίκαλα 09:00-11:30 και στην Καρδίτσα 12:30-15:00 ή ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα υποβολής ερωτήματος (που μπορούν να βρούνε στην Ιστοσελίδα του Τμήματος) και στέλνοντας το αίτημά τους στο email helpdesk_thess@central.tee.gr  .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή