Γρεβενά: Επικήρυξη 2.000 ευρώ για όποιον ρίχνει φόλες σε αδέσποτα Reviewed by Momizat on . Το ποσό των 2.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, ότι θα δώσει σε όποιον «καρφώσει» στις αρχές τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα ζώα στην πό Το ποσό των 2.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, ότι θα δώσει σε όποιον «καρφώσει» στις αρχές τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα ζώα στην πό Rating: 0

Γρεβενά: Επικήρυξη 2.000 ευρώ για όποιον ρίχνει φόλες σε αδέσποτα

Γρεβενά: Επικήρυξη 2.000 ευρώ για όποιον ρίχνει φόλες σε αδέσποτα

Το ποσό των 2.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, ότι θα δώσει σε όποιον «καρφώσει» στις αρχές τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα ζώα στην πόλη.
Οι συνεχόμενοι θάνατοι αδέσποτων ζώων από φόλες, που ρίχνουν ασυνείδητοι σε διάφορα σημεία της πόλης των Γρεβενών τις τελευταίες μέρες, θορύβησαν την δημοτική αρχή.
Χθες Τρίτη, ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια που έχει αρχίσει στον συγκεκριμένο τομέα δεν θα σταματήσει από καμία ενέργεια, από όπου και αν προέρχεται.
«Μετά την αποτρόπαια πράξη κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι δηλητηριάζοντας αθώα αδέσποτα ζώα προσέβαλλαν βάναυσα ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, με την ιδιότητά μου ως απλού πολίτη αυτής της πόλης θέλω να δηλώσω ότι προσφέρω το ποσό των 2.000,00 € σ΄ αυτόν που με οποιονδήποτε τρόπο αναφέρει στις αρμόδιες αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων αχαρακτήριστων και εγκληματικών πράξεων» δήλωσε ο δήμαρχος.
Και πρόσθεσε: «Θέλω να τονίσω σε κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή με τη δημιουργία νόμιμου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στα παλιά σφαγεία για περισυλλογή, προσωρινή φιλοξενία και διαχείριση των αδέσποτων ζώων δεν θα σταματήσει από καμία τέτοια ενέργεια από όπου και αν προέρχεται και η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Φιλοζωική Εταιρεία Γρεβενών θα συνεχισθεί».

 

Αφήστε το σχόλιο σας