Γρηγορείτε… Reviewed by Momizat on . Παρά το γεγονός ότι οι "προύχοντες" του Νομού και της πόλης   την ημέρα τέλεσης των αγιασμών επέλεξαν να παραστούν σε σχολεία  όπου ήταν στραμμένα τα φώτα της δ Παρά το γεγονός ότι οι "προύχοντες" του Νομού και της πόλης   την ημέρα τέλεσης των αγιασμών επέλεξαν να παραστούν σε σχολεία  όπου ήταν στραμμένα τα φώτα της δ Rating: 0

Γρηγορείτε…

Γρηγορείτε…

Παρά το γεγονός ότι οι “προύχοντες” του Νομού και της πόλης   την ημέρα τέλεσης των αγιασμών επέλεξαν να παραστούν σε σχολεία  όπου ήταν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας , αφού κανένας δεν σκέφθηκε να επισκεφθεί το Ειδικό Σχολείο , αυτό όμως δεν συνετέλεσε να φύγουν τα χαμόγελα – γεμάτα δύναμη – των παιδιών με ειδικές ανάγκες. 

Ήταν μια όμορφη , γεμάτη ανθρωπιά τελετή από την οποία δεν έλειψαν τα δικαιολογημένα παράπονα των γονιών.
“΄Αγνωσται αι βουλαί ” σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον φυσικοθεραπευτή τον οποίο ακόμα περιμένουν τα παιδάκια , όπως επίσης ακόμα περιμένουν απο πέρυσι το Ειδικό Προσωπικό Ειδικής Αγωγής [ ψυχολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς κλπ ] . Τα προβλήματα συνεχίζονται και καλό είναι να απαντήσουν οι “προεστοί” της πόλης αν είναι δυνατόν ένα άτομο που εργάζεται ως βοηθητικό προσωπικό μπορεί να εξυπηρετήσει 30 παιδιά .  Τέλος , οι γονείς δεν γνωρίζουν αν από την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσει το Σχολικό Λεωφορείο για να μεταφέρει τα παιδιά αφού δεν υπάρχει οδηγός και συνοδηγός . Όλα τα παραπάνω είναι πολύ σοβαρά ζητήματα και θα παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις εξελίξεις .
1 A (2)1 A (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή