Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Νοσοκομείο Βόλου Reviewed by Momizat on . Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου όταν γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε έντονη ψυχολογική κατάσ Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου όταν γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε έντονη ψυχολογική κατάσ Rating: 0

Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Νοσοκομείο Βόλου

Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Νοσοκομείο Βόλου

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου όταν γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε έντονη ψυχολογική κατάσταση, βγήκε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου βρίσκονταν και μέσω της εξόδου κινδύνου ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Γιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου κινητοποιήθηκαν άμεσα και μαζί με αστυνομικούς που κλήθηκαν και μετέβησαν στο Νοσοκομείο, την τελευταία στιγμή συγκράτησαν την γυναίκα πριν πέσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις για το περιστατικό.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή