Γ. Καΐκης: Κοιτάμε στα μάτια τον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου Reviewed by Momizat on . Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Τρικκαίων  Γιώργου Καΐκη  στη Λαϊκή Αγορά του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ο Γιώργος Καΐκης  συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Τρικκαίων  Γιώργου Καΐκη  στη Λαϊκή Αγορά του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ο Γιώργος Καΐκης  συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς Rating: 0

Γ. Καΐκης: Κοιτάμε στα μάτια τον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου

Γ. Καΐκης: Κοιτάμε στα μάτια τον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου

Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Τρικκαίων  Γιώργου Καΐκη  στη Λαϊκή Αγορά του Σιδηροδρομικού Σταθμού

Ο Γιώργος Καΐκης  συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης  επισκέφτηκε τη Σαββατιάτικη Λαϊκή Αγορά  στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων. Εκεί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με  παραγωγούς , πωλητές και ανθρώπους  από τις γύρω  γειτονιές που έρχονταν στην αγορά για τα απαραίτητα. Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι η Λαϊκή Συσπείρωση  αναγνωρίζεται από το λαό των Τρικάλων ως  η πραγματική αντιπολίτευση εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου. Ως η μοναδική αντιπολιτευτική δύναμη που εκφράζει τα ζωτικά συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων  που ζουν στην πόλη των Τρικάλων αλλά και στην περιφέρεια του δήμου. Μια  συνεπής και σταθερή στάση που  αποτελεί χειροπιαστή  εγγύηση της μελλοντικής πορείας.

«Γι’ αυτό έχουμε το δικαίωμα να κοιτάμε στα μάτια τον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου. Η ψήφος  στη  Λαϊκή Συσπείρωση γίνεται δύναμη στα χέρια του λαού για την επόμενη μέρα. Γιατί ο συνδυασμός μας είτε στη δημοτική αρχή είτε στην αντιπολίτευση βρίσκεται μετά τις εκλογές θα είναι η  μοναδική και πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στις κυβερνήσεις ,την τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνιζε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καΐκης.

Από το Γραφείο Τύπου

kaikis_agora3 kaikis_agora kaikis_agora2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή