"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Γ. Καταβούτας : Ξεκίνησαν οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι για την στατικότητα των κτιρίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν στο Δήμο Τρικκαίων οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι που έχουν να κάνουν αυτή τη φορά με την στατικότητα των κτιρίων και όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας σε β’ φάση θα υπάρξουν αποζημιώσεις και για εκείνες τις περιπτώσεις ιδιοκτήτων που έχουν καταστραφεί οι λέβητες στα υπόγεια των κτιρίων τους :

« Ο δευτεροβάθμιος έλεγχος ξεκίνησε από τις περιοχές από τις οποίες δεν υπήρξαν πρωτοβάθμιοι γιατί πλημμύρισαν εξ ολοκλήρου, πχ Μεγάλα Καλύβια, Φωτάδα, Αγία Κυριακή. Αυτός λοιπόν ο έλεγχος θα δείξει τη στατικότητα του κτηρίου, και άρχισε σήμερα από τα Καλύβια. Είναι προφανές ότι το κόκκινο χρώμα θα σημαίνει μη κατοικήσιμο σπίτι.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τελειώσει με όλους τους ελέγχους, θα φτάσουμε λίγο παραπάνω από τις 4.000 δηλώσεις.

Όσον αφορά σε βλάβες σε λέβητες, καυστήρες, κλπ αναμένουμε ένα νεότερο ΦΕΚ, ώστε να δημιουργηθούν φάκελοι με τεχνική έκθεση και φωτογραφίες, κι έπειτα να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες. Θα πρέπει όμως να έχει καταγραφεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή ότι έχει καταστραφεί από πλημμύρα ο λέβητας. Κι έπειτα θα έρθει η διαδικασία για την αποζημίωση για τους λέβητες, ας ελπίσουμε να γίνει σχετικά γρήγορα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης