Γ. Κυρίτσης: Αν είναι ένοχος ο Μ. Λιάπης, ας καθαρίζει αρχαιολογικούς χώρους Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα « Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα « Rating: 0

Γ. Κυρίτσης: Αν είναι ένοχος ο Μ. Λιάπης, ας καθαρίζει αρχαιολογικούς χώρους

Γ. Κυρίτσης: Αν είναι ένοχος ο Μ. Λιάπης, ας καθαρίζει αρχαιολογικούς χώρους

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα «Άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας χώρου παραστάσεων- Άδεια παράστασης», την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2013, σχολίασε για τη σύλληψη του πρώην Υπουργού Πολιτισμού Μ. Λιάπη:

«Με κάποια πράγματα που συνέβησαν ντρέπομαι που είμαι Βουλευτής, ντρέπομαι που ανήκω στον χώρο του πολιτισμού. Απορεί κανείς σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα γιατί δεν προχώρησε ο πολιτισμός σ’ αυτήν τη χώρα, όταν πρώην Υπουργός Πολιτισμού προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. Θα ήταν δυνατόν ποτέ ένας τέτοιος άνθρωπος να διδάξει πολιτισμό, να χαράξει πολιτιστική πολιτική; Εύχομαι οι κύριοι δικαστές να αντιληφθούν το μέγεθος και, πραγματικά, αν είναι ένοχος, να καταδικαστεί σε κοινωφελή εργασία καθαρίζοντας αρχαιολογικούς χώρους, μήπως προσφέρει κι αυτός κάτι, επιτέλους, στον πολιτισμό».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας για ν/σ του ΥΠΠΟ, εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή