Γ. Κυρίτσης: Ζητώ πολιτικές απαντήσεις για τις «ενισχύσεις Χατζηγάκη» Reviewed by Momizat on . Δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργου Κυρίτση, για τις ενισχύσεις που δόθηκαν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υ Δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργου Κυρίτση, για τις ενισχύσεις που δόθηκαν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υ Rating: 0

Γ. Κυρίτσης: Ζητώ πολιτικές απαντήσεις για τις «ενισχύσεις Χατζηγάκη»

Γ. Κυρίτσης: Ζητώ πολιτικές απαντήσεις για τις «ενισχύσεις Χατζηγάκη»

Δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργου Κυρίτση, για τις ενισχύσεις που δόθηκαν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωτήρη Χατζηγάκη και του υφυπουργού Οικονομικών Νίκου Λέγκα.

 

«Μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για επιστροφή 387,4 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν παράτυπα από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή το 2009 σε αγρότες μέσω του ΕΛΓΑ, περιμένω τις απαντήσεις της ελληνικής Κυβέρνησης α) σε σχέση με τους εμπλεκόμενους και το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και β) για το ποιος θα «πληρώσει τον λογαριασμό»: θα είναι οι υπαίτιοι ή για ακόμα μια φορά οι “συνήθεις ύποπτοι”, οι Έλληνες φορολογούμενοι;» 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή