Γ. Κυρίτσης: Όχι στη διάλυση του επαρχιακού Τύπου Reviewed by Momizat on . Στην ανάγκη βιωσιμότητας του επαρχιακού Τύπου αναφέρθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας κατά τη συζήτηση του πολυνο Στην ανάγκη βιωσιμότητας του επαρχιακού Τύπου αναφέρθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας κατά τη συζήτηση του πολυνο Rating: 0

Γ. Κυρίτσης: Όχι στη διάλυση του επαρχιακού Τύπου

Γ. Κυρίτσης: Όχι στη διάλυση του επαρχιακού Τύπου

Στην ανάγκη βιωσιμότητας του επαρχιακού Τύπου αναφέρθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014.

Ο κ. Κυρίτσης εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης που προωθεί την κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των προκηρύξεων του Δημοσίου και των ΟΤΑ στον Τύπο, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη ρύθμιση ως απαράδεκτη.

«Πού το πάτε; Επιδιώκετε τον περιορισμό της ενημέρωσης. Ζυγίστε τα. Από τη μία διαλύετε τον επαρχιακό τύπο. Κι από την άλλη ενισχύετε ορισμένα κέντρα. Δίνετε απεριόριστες εξουσίες σε συγκεκριμένους και επιδιώκετε προφανώς την ελεγχόμενη πληροφόρηση», τόνισε ο βουλευτής και προσέθεσε «και εσείς λέτε ότι ζούμε σε Δημοκρατία».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή